slawecki Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 (edytowane) Nazwa przedmiotu: Xiaomi Mi4 16GB Czarny Opis: Witam, sprzedam tel. Xiaomi Mi4 Czarny 16GB zakupiony koniec grudnia 2014 r. na iBuyGou. Tel. wizualnie wgląda jak nowy, jest po wymianie wyświetlacza i w 100% sprawny. Ostatnia wgrana aktualizacja to Miui 5.9.1. Serwisowany był w MiCenter we Wrocławiu przez samego Acida. Koszt wymiany LCD - 528zł Jak to powiedział Acid, tel. ma unikalny wygląd i jest to jedyny taki egzemplarz w Polsce z tego względu, że ma srebrne przyciski głośności i tackę sim. Tel. wcześniej był w wersji białej, ale skoro była możliwość wymiany na czarny LCD to skorzystałem. Oczywiście plecki też są nowe. Bateria trzyma bardzo dobrze przy moim - normalnym korzystaniu spokojnie wystarcza na 2-2,5 dnia. Tel. nie katowany grami. W zestawie: tel. Mi4 czarny, oryginalna ładowarka z przejściówką, kabel USB, pudełko, w gratisie dodam pokrowiec Flip Cover czarny - mało używany co prawda już bez kleju, aby można go było przykleić do plecków, ale taśma dwustronna załatwi sprawę, oraz oryginalne białe plecki, które zostały po białej wersji Nowa cena dla forumowiczów !!! Cena: 800 zł lub zamienię na nowy BlackBerry Z30 - wiem, że specyfikacją odbiega trochę od Mi4, ale lepiej go wykorzystam w pracy; ewentualnie BlackBerry Passport z dopłatą z mojej strony (oczywiście) Link do aukcji: http://allegro.pl/show_item.php?item=5710699395 Kontakt: [email protected] lub PW Zdjęcia: Edytowane 7 Października 2015 przez slawecki
Elderbary Opublikowano 21 Października 2015 Opublikowano 21 Października 2015 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi