piotrrudy Opublikowano 14 Stycznia 2025 Opublikowano 14 Stycznia 2025 (edytowane) Witam, możecie doradzić jaka aplikacja działa do połączenia telefonu z PC? Ewentualnie jakieś wskazówki co do sterowników redmi 13c and15 hyperos2.0.2.0 Edytowane 14 Stycznia 2025 przez piotrrudy
Netoper Opublikowano 14 Stycznia 2025 Opublikowano 14 Stycznia 2025 A co ta aplikacja ma robić? bo do przeglądania zawartości fona to wystarcza systemowy eksplorer.Sterowniki do fonów Xiaomi są zawarte w MiFlash i w MiUnlock.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
piotrrudy Opublikowano 14 Stycznia 2025 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2025 27 minut temu, Netoper napisał(a): A co ta aplikacja ma robić? bo do przeglądania zawartości fona to wystarcza systemowy eksplorer. Sterowniki do fonów Xiaomi są zawarte w MiFlash i w MiUnlock. Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka chociażby kopie zapasową i/lub instalować firmware, chodzi o app w stylu Hi-Suite w Huaweiu lub Smart Switch Samsung.
kozseb Opublikowano 14 Stycznia 2025 Opublikowano 14 Stycznia 2025 Ja używam Windows owskiego https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.appmanager Na komputer sobie poszukaj w MS Store
piotrrudy Opublikowano 14 Stycznia 2025 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2025 czyli dedykowanej apki dla xiaomi nie ma?
Netoper Opublikowano 14 Stycznia 2025 Opublikowano 14 Stycznia 2025 Do wgrywania fabrycznego softu jest Xiaomi MiFlash. Custom romy idą przeważanie przez fastboot bądź TWRP.Do zrobienia pełnej kopii nie ma żadnego programu.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
kozseb Opublikowano 14 Stycznia 2025 Opublikowano 14 Stycznia 2025 Trochę się zgubiłem. Chodzi o modyfikację telefonu czy mieć możliwość pisania smsów czy dzwonienia z poziomu komputera?
Netoper Opublikowano 14 Stycznia 2025 Opublikowano 14 Stycznia 2025 Do dzwonienia i smsowania to w samym Windowsie jest już wbudowane, się to nazywa twój telefon (?) czy phone link (?)A co do modyfikacji, to co konkretnie chcesz modyfikować z poziomu blaszaka w telefonie?Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka 1
kris68 Opublikowano 19 Marca 2025 Opublikowano 19 Marca 2025 A ja polecam najnowszy Coolmuster Android Assistant, przy nim AirDroid to kicha. Przy moim ulubionym programie zrobisz wszystko Backup danych, Restore. Można grzebać w kontaktach, redagować, dodawać zdjęcia do kontaktów, wejść w galerię i SMS-y. No chyba więcej nie potrzeba. Z tym że przy Backup robi kopię danych i programów, niestety nie przywraca u mnie aplikacji drażliwych, czyli mObywatel, aplikacje bankowe itp. Ustawienia softu trzeba samemu poprawić. Ale jak ktoś ma dużo w telefonie, naprawdę polecam, warto. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kamila44 - And I recommend the latest Coolmuster Android Assistant, compared to it AirDroid is crap. With my favorite program you can do everything Data Backup, Restore. You can dig into contacts, edit, add photos to contacts, enter the gallery and SMS. Well, I guess you don't need more. Except that with Backup it makes a copy of data and programs, unfortunately it doesn't restore sensitive applications for me, i.e. mObywatel, banking applications, etc. You have to correct the software settings yourself. But if someone has a lot on their phone, I really recommend it, it's worth it. Good luck!
Rekomendowane odpowiedzi