Kamil Sieda Posted January 1 Posted January 1 Witam mam pytanie przestała mi działać karta sim w Sony xperii 10v. w ustawieniach sieć i internet po włożeniu jakiejś karty pokazuje nazwę operatora ale nie ma zasięgu, chciałem zrobić kartę esim lecz nie ma opcji jej dodania w ustawieniach czy to może być problem z systemem ? W tym momecie nie mam włożonej karty z tego co wiem żeby dodać esim trzeba wejść w karty SI M 0
Netoper Posted January 1 Posted January 1 To "jakiejś karty" to co znaczy? sprawdzałeś inną kartę niż tę co przestała działać? Sprawdzałeś tę niedziałającą w innym telefonie?Jesteś pierwszym właścicielem telefonu czy zakupiony z drugiej ręki?Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Kamil Sieda Posted January 1 Author Posted January 1 Tak wszystko sprawdzane, karta była sprawna sprawdzana w innym tel .teraz wymieniłem na esim i nie da się jej aktywować powinna być opcja dodania w opcjach w kartach SIM a tam nie da się wejść. Telefon kupiłem nowy jakieś 2 lata temu czytałem że różnią się wersję Xperii i nie wszystkie mają esim
Recommended Posts