dziolszka Opublikowano 28 Listopada 2024 Opublikowano 28 Listopada 2024 Hejka, Chciałam wgrać nowego roma tj. Aurorę. Napotkałam problem na etapie odblokowania bootloadera. Od miesiąca mam ciągle komunikat o przekroczeniu limitu aplikacji. Próbowałam robić to zaraz o północy czasu chińskiego, ale efekt generalnie mam ten sam. Jeżeli chodzi o detale to są następujące: Obecny OS: 1.0.12 0 UNAMIXM HyperOS Konto w Xiaomi community jest ustawione na Globalu, ma ponad te 30 dni zgodnie z poradnikiem. Ustawienia programisty są odblokowane. Dodatkowo sprawdziłam Stan Odblokowania Mi i ku memu zdziwieniu pokazuje się jako odblokowany. Sprawdziłam go przez Mi Authorization i mam info że to nie jest oficjalna globalowa wersja sprzętu także myślę czy właśnie nie jestem w tyłku przez to. Czytałam, że dużo ludzi ma obecnie problemy z oblokowaniem ale chcę zobaczyć czy jest jakiś workaround na to. Z góry dzięki za pomoc!
Netoper Opublikowano 28 Listopada 2024 Opublikowano 28 Listopada 2024 Jest o tym już kilka tematów.W skrócie, obecnie jest problem ze strony Xiaomi na udzielanie zgód dla fonów z HyperOs, a dla wersji NoGlobal praktycznie bez szans.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
dziolszka Opublikowano 28 Listopada 2024 Autor Opublikowano 28 Listopada 2024 (edytowane) Czytałam że to coś związanego z wejściem HyperOS 2.0 (na ile to prawda) - wiadomo czy to permanentny problem czy to do jakiegoś czasu? Bez portfela google działać to jak bez ręki. Edytowane 28 Listopada 2024 przez dziolszka
Netoper Opublikowano 28 Listopada 2024 Opublikowano 28 Listopada 2024 A konkretnie z jakiego rynku masz telefon? Bo rom masz niby global.Wrzuć screena z informacji o telefonie.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi