Konrad Zieliński Opublikowano 19 Listopada 2024 Opublikowano 19 Listopada 2024 Witam, Mam problem z połączeniem mojego Xaiomi z Andoir Auto w Audi. Problem występuje tylko z moim telefonem (na Xaiomi 13 jest ok). Problemy pojawiły się po aktualizacjach z listopada. Samochód łączy się z telefonem, wszystko funkcjonuje, ale po kilku, kilkunastu sekundach obraz się zawiesza i nie można nic zrobić, pomaga wyjście do menu MMI, wówczas ponownie działa kilka sekund i powtórnie się zacina. Co ciekawe muzyka w tym czasie leci dalej, a nawet się przełącza jak kliknę na telefonie. Mam podejrzenie, że także sam ekran jest aktywny bo jak się naklikam na spotify to się zmienia, ale ekran pozostaje za zamrożony na tym samym momencie, póki nie wyjdę do menu jak opisałem powyżej. Wypróbowałem już wszystko, problem występuje zarówno na kablu i bluetooth, przywróciłem ustawienia fabryczne w MMI, przeinstalowałem Android Auto na telefonie. Wszystko na nic, problem nadal występuje w ten sam sposób. Proszę o pomoc.
Konrad Zieliński Opublikowano 19 Listopada 2024 Autor Opublikowano 19 Listopada 2024 Na opisany problem ma działać włączenie/wyłączenie animacji w ustawieniach telefonu, ale u mnie nadal się zawiesza bez względu jak to ustawię Jestem już bezsilny.
Konrad Zieliński Opublikowano 25 Listopada 2024 Autor Opublikowano 25 Listopada 2024 Problem nadal występuje, ktoś ma jakiś pomysł? w międzyczasie zrobiłem wiele resetów, bawiłem się ustawieniami programisty takimi jak debugowanie, ale bez zmian
Rekomendowane odpowiedzi