Hattric Hattrickowski Posted Wednesday at 14:41 Share Posted Wednesday at 14:41 Witam, cześć Chciałbym naprawić swój pierwszy telefon z androidem Redmi 9A. Po paru miesiącach od kupna byłem na tyle niedoinformowany, że zainstalowałem apkę "adblocka" do firefoxa nie ze sklepu play i problemy się zaczęły. System się zawiesza, często widzę informacje: "aplikacja" nie odpowiada. Wszystko wolno działa włącznie z ekranem blokady, przechodzeniem w prawo czy w lewo na pulpicie, słyszę dźwięk rozmowy a dopiero po jakimś czasie pojawia się okno rozmowy. Zauważyłem, że wszystkie aplikacje wolno działają i nie są responsywne. Raz na jakiś czas pojawia się taka informacja: Próbowałem przywrócić telefon do ustawień fabrycznych, instalowałem parę darmowych antywirusów i skanowałem nimi. Zainstalowałem apkę "App Manager", ale są tam wszystkie procesy i nie dam rady określić, który jest wadliwy. Jest jakaś apka w stylu ComboFix, która stworzy mi logi i pomoże mi w moim problemie? Przed androidem zdarzyło mi się flaszować system. Jeśli nie uda mi się softwarowo tego załatwić mogę zflaszować system? Dzięki za pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts