omen135 Opublikowano 3 Września 2024 Opublikowano 3 Września 2024 (edytowane) Może ktoś coś doradzi, bo ja już nie mam pomysłu co jest nie tak. Telefon od zakupu chodził na romie EU i nigdy nie miałem problemów z otrzymywaniem powiadomień (czasem tylko w nocy, jak telefon był nieużywany, to przychodziły dopiero po odblokowaniu). Oddałem niedawno telefon dziewczynie po zrobieniu resetu do ustawień fabrycznych i cały czas ma problem z powiadomieniami z Signala i z działaniem aplikacji zdrowie huawei (u mnie też nie było z tą apką problemów) obie aplikacje mają włączony autostart, kłódkę i wyłączone oszczędzanie baterii, a mimo to wiadomości dochodzą jak chcą. Mogę wysłać jedną i dojdzie od razu, a za chwilę wyślę drugą i mimo że telefon jest odblokowany już ta wiadomość nie dotrze. Czy jest coś jeszcze, czego zapomniałem włączyć? Snap, tiktok, messenger i reszta nie ma z tym żadnych problemów, tylko te dwie aplikacje. Edytowane 3 Września 2024 przez omen135 Brak wszystkich informacji
pawelt Opublikowano 24 Września 2024 Opublikowano 24 Września 2024 Niestety musisz pogrzebać w ustawieniach tych apek bo zwykle są odrębne wymagania. Jak dla mnie warto wyczyścić wszystkie dane oczywiście po synchro z chmurą i podczas pierwszego rozruchu ustawiać wszystkie uprawnienia. Co do apek huawei warto zainstalować sklep AppGallery i je przez niego aktualizować.
Rekomendowane odpowiedzi