Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć . Przymierzam się do zakupu redmi note 13 pro plus 5g.

Aliexpress to 1300 złotych . Wysyłka z Europy.

Pytanie czy to oryginał. I czy taki zakup jest bezpieczny. Są opinie z Polski pozytywne . ?? Co myślicie ???

Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Po tak jak obszernych informacjach podanych od Ciebie to nikt nie zgadnie co to za sprzęt default_smile.png

Inna sprawa, że jak dany sprzęt jest już w magazynie EU to oznacza że został sprowadzony legalnie więc musi się zgadzać z opisem i przepisami/certyfikatami EU. A co jest w opisie oferty wiesz tylko Ty...

Są już jakieś opinie kupujących w tej ofercie?

Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Jest bardzo dużo ofert jak na zdjęciu.
Mniej więcej opinie zawsze okej . Z Polski dużo . Wysyłka z Francji Niemiec.
Będzie też doliczony VAT ??e969136250f8e4ddac058e2d039c7e70.jpg

Właśnie udało mi się znaleźć ten świetny produkt na platformie AliExpress, zobacz!
1 465,97zł | Xiaomi Redmi Note 13 Pro + Plus 5G smartfon NFC 12GB + 512GB 200MP OIS potrójna kamera 120Hz AMOLED 120W ładuje globalną wersję
https://a.aliexpress.com/_EGn1e3J

Właśnie udało mi się znaleźć ten świetny produkt na platformie AliExpress, zobacz!
1 465,97zł | Xiaomi Redmi Note 13 Pro + Plus 5G smartfon NFC 12GB + 512GB 200MP OIS potrójna kamera 120Hz AMOLED 120W ładuje globalną wersję
https://a.aliexpress.com/_EGn1e3J

Na przykład z mi technologii store

Opublikowano

No ale jak to oceniasz ??
W sensie oferty . Opinie . Prawdziwość ?
Niektórzy mówią że VAT jest doliczany i tak później .

Może ktoś kupił i wie ??
Dużo opinie z Polski

• 1 rok później...
Opublikowano

Uważajcie na sklep ze sprzętem rtv i kamerami LS VISION Official Store w serwisie aliexpress!!!

Sprzedawca odmówił odbioru wysłanej paczki z odprawy celnej pomimo uznanej wcześniej reklamacji zgłoszonej na czacie!

Serwis Aliexpress kompletnie nie pomógł i nie pomaga nawet w kwestii kontaktu ze sprzedawcą ! ponad 10 zgłoszeń i wszystkie odrzucone przez serwis pomimo uzupełnienia i wysłania pełnej dokumentacji dotyczącej nadania paczki, numeru listu, etykiety, dokumentów odprawy celnej i historii korespondencji potwierdzającej uznanie reklamacji i wysyłką towarów.

Jestem stratrny ponad 1700 zł (wraz z nadaniem paczki) i nic z tym nie robią!

To jest karygodne, że konsumenta tak się olewa , a sprzedawca może od tak nie przyjąć towaru!