MariiFit Posted September 2 Share Posted September 2 Cześć . Przymierzam się do zakupu redmi note 13 pro plus 5g.Aliexpress to 1300 złotych . Wysyłka z Europy. Pytanie czy to oryginał. I czy taki zakup jest bezpieczny. Są opinie z Polski pozytywne . ?? Co myślicie ??? Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted September 2 Share Posted September 2 Po tak jak obszernych informacjach podanych od Ciebie to nikt nie zgadnie co to za sprzęt Inna sprawa, że jak dany sprzęt jest już w magazynie EU to oznacza że został sprowadzony legalnie więc musi się zgadzać z opisem i przepisami/certyfikatami EU. A co jest w opisie oferty wiesz tylko Ty...Są już jakieś opinie kupujących w tej ofercie?Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariiFit Posted September 2 Author Share Posted September 2 Jest bardzo dużo ofert jak na zdjęciu.Mniej więcej opinie zawsze okej . Z Polski dużo . Wysyłka z Francji Niemiec.Będzie też doliczony VAT ??Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu TapatalkaWłaśnie udało mi się znaleźć ten świetny produkt na platformie AliExpress, zobacz! 1 465,97zł | Xiaomi Redmi Note 13 Pro + Plus 5G smartfon NFC 12GB + 512GB 200MP OIS potrójna kamera 120Hz AMOLED 120W ładuje globalną wersjęhttps://a.aliexpress.com/_EGn1e3JWysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu TapatalkaWłaśnie udało mi się znaleźć ten świetny produkt na platformie AliExpress, zobacz! 1 465,97zł | Xiaomi Redmi Note 13 Pro + Plus 5G smartfon NFC 12GB + 512GB 200MP OIS potrójna kamera 120Hz AMOLED 120W ładuje globalną wersjęhttps://a.aliexpress.com/_EGn1e3JNa przykład z mi technologii store Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted September 2 Share Posted September 2 W ofertach jest zapisek że cena zawiera VAT .Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariiFit Posted September 2 Author Share Posted September 2 No ale jak to oceniasz ?? W sensie oferty . Opinie . Prawdziwość ? Niektórzy mówią że VAT jest doliczany i tak później .Może ktoś kupił i wie ??Dużo opinie z Polski Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted September 2 Share Posted September 2 Pozerkaj po polskich stronach, co prawda ciut drożej ale masz na miejscu i w razie co bezproblemowa gwarancja.Przykładowohttps://allegro.pl/oferta/smartfon-xiaomi-redmi-note-13-pro-8-256gb-bialy-dual-sim-nfc-15080928858Tylko też trzeba czytać czy zapytać sprzedawcę czy to oficjalna dystrybucja czy indywidualna.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts