Skocz do zawartości
  • 0

Pomoc w wybraniu mi4

Pytanie

Opublikowano

Dzień dobry! :)

Od pewnego czasu przymierzam się do kupienia modelu mi4, jestem zdecydowana na 100% jednak mam problem z wyborem specyfikacji i sprzedawcy. Czy mogłabym liczyć na poradę, gdzie dostanę najlepszą opcję w najkorzystniejszej cenie? Ja sama przeszukałam wszystkie źródła, jednak ilość wariantów namieszała mi w głowie i już nie wiem na który się zdecydować..

Nie do końca wiem, jaka jest różnica pomiędzy wersją lte a wcdma, waham się też w sprawie 2/3GB.

Na telefonie nie gram, będzie potrzebny przede wszystkim do internetu, pdfów i zdjęć. Liczę się z wysokimi kosztami, ale nie ukrywam, że im bliżej 1000zł tym dla mnie lepiej (w cenę trzycyfrową wątpię)

Będę wdzięczna za pomoc,

Pozdrawiam! ;)

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Na Twoje potrzeby wersja 2GB z LTE powinna być odpowiednia. Szukaj na xiaomiforsale, Ibuygou, xon24 (Buriza-na forum). Nie wiem jak z dostępnością, ale te źródła najpewniejsze.

Mi4 / sMIUI / Tapatalk

• 0
Opublikowano

Racja, wersja 2Gb LTE będzie dla Ciebie najbardziej sensowna. XFS powinien mieć już dostępne wersje białe (a nawet ktoś pisał o czarnych), cena ~1080zł ew IBG/xon, ale tutaj musisz się liczyć z ew. VAT (niby szansa mała, a jednak jest :P).

• 0
Opublikowano

Dziękuję za opdowiedzi ;) Uważacie, że wersja 16GB wystarczy dla sporej ilości zdjęć i aplikacji? W obecnym telefonie mam niekończący się problem z wyczerpującym się miejscem i bardzo chciałabym tego uniknąć. Widziałam na allegro jakieś 2 oferty 32 ale wydaje mi się to podejrzane, bo wcześniej słyszałam tylko o 16 i 64

• 0
Opublikowano

Dziękuję za opdowiedzi ;) Uważacie, że wersja 16GB wystarczy dla sporej ilości zdjęć i aplikacji? W obecnym telefonie mam niekończący się problem z wyczerpującym się miejscem i bardzo chciałabym tego uniknąć. Widziałam na allegro jakieś 2 oferty 32 ale wydaje mi się to podejrzane, bo wcześniej słyszałam tylko o 16 i 64

Xiaomi są tylko 16 i 64Gb :) Co do miejsca, masz także chmurę na którą możesz zrzucić zdjęcia których aktualnie nie potrzebujesz, nadal je widzisz w galerii, ale już nie zawalają miejsca :P

• 0
Opublikowano

Broniłam się rękami i nogami, ale w takim razie chyba faktycznie będę musiała się przekonać do tej chmury... :P

Tak na koniec, ten https://www.xiaomiforsale.com/pl/3-telefonymodel i się nie zawiodę? ;)

https://www.xiaomiforsale.com/pl/telefony/196-xiaomi-mi4-2gb.html Ten model posiadam ja, zaopatrzyłem w niego też kuzynkę, a teraz na niego czai się moja siostra (fanka selfie) i ani mi, ani kuzynce nie sprawia on problemów... ba... działa jak marzenie, szybko, płynnie i sprawnie :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...