Spidxer Opublikowano 7 Maja 2024 Opublikowano 7 Maja 2024 Witam wszystkich Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem, nie mogę połączyć telefonu z samochodem, w momencie kiedy podłączam wyskakuje mi taki tekst " Android Auto No installed apps work with this USB accessory. Learn more about this accessory at http://www.android.com" Proszę o pomoc
skay77 Opublikowano 7 Maja 2024 Opublikowano 7 Maja 2024 U mnie też coś w tym stylu wyskaje i jeszcze że pakiet android auto został dodatkowo zainstalowany coś takiego ale ja mam wersję chinska (:Wysłane z mojego BVL-AN16 przy użyciu Tapatalka
Spidxer Opublikowano 7 Maja 2024 Autor Opublikowano 7 Maja 2024 20 minutes ago, skay77 said: U mnie też coś w tym stylu wyskaje i jeszcze że pakiet android auto został dodatkowo zainstalowany coś takiego ale ja mam wersję chinska 🙂 Wysłane z mojego BVL-AN16 przy użyciu Tapatalka Też mam chińska
skay77 Opublikowano 7 Maja 2024 Opublikowano 7 Maja 2024 Tylko że ja na HM6pro nie otworze bootloadera a android auto musi być chyba odrazu w systemie a nie doistalowany musisz przejść na euWysłane z mojego BVL-AN16 przy użyciu Tapatalka
Spidxer Opublikowano 7 Maja 2024 Autor Opublikowano 7 Maja 2024 Ja mam Xiaomi 14 Pro czy jak wgrać europejski soft to wtedy android auto będzie dostępny?
lyru332 Opublikowano 1 Czerwca 2024 Opublikowano 1 Czerwca 2024 U mnie na wersji EU nie ma problemu z android auto, działa bez zarzutu.
pobudi Opublikowano 17 Czerwca 2024 Opublikowano 17 Czerwca 2024 W dniu 7.05.2024 o 21:10, Spidxer napisał(a): Ja mam Xiaomi 14 Pro czy jak wgrać europejski soft to wtedy android auto będzie dostępny? Też mam 14pro i na miuipolska wszystko działa. Najważniejsze mieć dobry kabel bo męczyłem się kilka dni i nie mogłem dojść gdzie leży problem.
Cinek- Opublikowano 1 Lipca 2024 Opublikowano 1 Lipca 2024 (edytowane) Do usunięcia ( pomyłka ) Edytowane 1 Lipca 2024 przez Cinek-
Rekomendowane odpowiedzi