Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy mam problem telefon redmi 8 pro sam, się wyłącza i włącza nie reagują na nic. Dziś rano miałem stracha bo robił tak w kółko że dwadzieścia razy. Przytrzymując dłużej przycisk wyłączenia udało się go wyłączyć i włączyć ponownie. Mam pytania ponizej

1. Gdzie i jak najlepiej zrobić kopie tego co mam na telefonie wszystkiego łącznie ze zdjęciami, filmami et. Tak aby było wszystko potem 

2. W jaki sposób robi się ewentualny reset za pomocą przycisków tak aby, nie utracić danych

3. Jaka może być przyczyną takiego problemu 

Załączam fotkę z danych systemu dzięki za pomoc 

Screenshot_2024-05-05-08-29-43-340_com.android.settings.jpg

Opublikowano

Najczęstszą przyczyną takiego problemu jest zatarcie/uszkodzenie przycisku.
Kopię multimediów może zrobić na kartę SD abo podpiąć się przewodem do kompa i na niego zrzucić.
Reset jak nazwa wskazuje resetuje telefon wraz z jego zawartością.

Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

udało ci sie nalrawić? Ponieważ mam ten sam problem, wstałem dziś rano(w nocy jeszcze wszystko działało) i pojawił sie problem, w urzadzeniach redmi note 11 przycisk zasilania to tez przycisk do skanu biometrycznego i problem polega na tym ze raz przyłożę palca, powtarzam PRZYŁOŻĘ i sie wygasza a po chwili zaczyna wariowac i sie wygaszać odpalać a potem zaczyna sie włączać i wyłaczać kilka razy a towarzyszy temu wszystkiemu podczas wyłączania te białe ikonki xiaomi robia się pomaranczowe. dziekuje i prosze o pomoc