Tomasz Wróblewski Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Przeszukałem to forum, ale nie znalazłem odpowiedzi. Czy ktoś miał problem z Xiaomi TV Box 2-gen i apką SkyShowtime? Apka się instaluje, uruchamia, a gdy klikam Play, to wywala do strony głównej apki z powrotem. Tak samo dzieje się, gdy chcę udostępnić ekran z aplikacji w smartfonie. Problemy ze SkyShowtime - widzę na reddicie, że są w niektórych sprzętach z Androidem. Czy ktoś korzysta ze SkyShowtime na boksie 2-gen?
Szymon Mickoś Opublikowano 19 Listopada 2024 Opublikowano 19 Listopada 2024 Hej może komuś sie przyda. Mialem podobny problem z odtwarzaniem filmów na tv z xaomi mi boxem. Probowalem ponowanie zainstalować apke wlaczalem wylaczalem tv, mi boxa i ruter od neta nic nie pomagało. Natomiast na telefonie apka działałabez zarzutu. Wszedłem w google home na telefonie i wyszukałem mi boxa i nawiązałem z nim połączenie nastepnie przerzuciłem ekran na tv i to zadziałało. Później przerwałem dublowanie ekranu i juz aplikacja na tv działała bez zarzutu. Pozdrawiam
voodoo01 Opublikowano 12 Grudnia 2024 Opublikowano 12 Grudnia 2024 W dniu 29.04.2024 o 10:46, Tomasz Wróblewski napisał(a): Przeszukałem to forum, ale nie znalazłem odpowiedzi. Czy ktoś miał problem z Xiaomi TV Box 2-gen i apką SkyShowtime? Apka się instaluje, uruchamia, a gdy klikam Play, to wywala do strony głównej apki z powrotem. Tak samo dzieje się, gdy chcę udostępnić ekran z aplikacji w smartfonie. Problemy ze SkyShowtime - widzę na reddicie, że są w niektórych sprzętach z Androidem. Czy ktoś korzysta ze SkyShowtime na boksie 2-gen? Czy udało ci się rozwiązać problem, albo komuś jeszcze ? Na mi sitch 4k działa na boxie nie chce
Rekomendowane odpowiedzi