Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Czy jest możliwość i jak to zrobić.Chcialbym przenieść aplikacje ze sticka na laptopa ,wyczyscic go zrobic twardy reset i wgrac z powrotem aplikacje z laptopa na sticka tylko jak?.dziekuje z góry za podpowiedz 

Opublikowano

Jak masz konto Google to przecież wszystko tam jest, tak samo jak z telefonem po resecie zrzuca z chmury kopie apek i które byly zainstalowane, wiadomo że danych aplikacji nie zarchiwizujesz, chyba że się mylę, ale nie wiem czy nie szybciej zainstalować od zera, chyba aż tak dużo tego nie masz? Jak były problemy jakieś to bym radził od nowa po instalować

Opublikowano
16 godzin temu, zeno55 napisał(a):

Jak masz konto Google to przecież wszystko tam jest, tak samo jak z telefonem po resecie zrzuca z chmury kopie apek i które byly zainstalowane, wiadomo że danych aplikacji nie zarchiwizujesz, chyba że się mylę, ale nie wiem czy nie szybciej zainstalować od zera, chyba aż tak dużo tego nie masz? Jak były problemy jakieś to bym radził od nowa po instalować

Pròbowałem ale trzeba wykupywać pamieć itd.chodzilo mi czy jest np.przejściòwka z hdmi na usb ale do przegrania danych ,aplikacji .Screenshot_20240429_060906_pl.allegro.thumb.jpg.896bd530a55fb8adcbc49db5abc26711.jpgcoś takiego ,tylko to chyba jest do przesylu obrazu .

Opublikowano

A złącze usb nie łączy się z pc? Prawdę mówiąc nie próbowałem więc nie wiem czy nie jest to tylko port zasilania, choć na logikę to powinien też być widoczny jako pamięć usb i wtedy nie masz problemu z przerzuceniem danych. Próbowałes? Jeśli tak to spróbuj z innym kablem bo czasami kable mają tylko aktywne zasilania a piny do transmisji są puste