tycjanakrawczyk Posted March 17 Posted March 17 (edited) Hej wszystkim, zepsuł mi się telefon (xiaomi 10pro), ma 2 miesiące, ale nie chcę go jeszcze oddawać na gwarancję, ponieważ zależy mi na odzyskaniu zdjęć (nie, nie zrobiłam kopii zapasowej, nigdy nie robiłam, bo zawsze wystarczyło podpiąć pod usb i PC). Teraz też chciałam zrobić, ale PC wskazuje, że nie ma odpowiednich sterowników, pomimo, że zainstalowałam ze strony https://androidmtk.com/download-xiaomi-usb-drivers nadal wyskakuje błąd 28 i komputer widzi telefon. Czy da się jakoś odzyskać dane? Próbując włączyć telefon wyświetla się takie coś, reebot nie działa, rozładowanie go do samego końca i podłączenie do ładowarki też. Sposób z teego forum pt. W przypadku wciśnięcia i przytrzymania wszystkich przycisków na raz telefon się resetuje. Nie wiem ile razy dokładnie zresetowałem go w ten sposób, ale około 10-15. Ostatecznie telefon zbootował poprawnie, bez straty danych. Możliwe, że samo klikanie "Reboot", w kółko również rozwiąże problem, lub przytrzymywanie samego przycisku "power" do zresetowania. Niestety nie mam już jak tego sprawdzić i mogę potwierdzić tylko, że działa opcja z przytrzymaniem trzech przycisków. Nic nie działa, nawet hindusi z youtuba nie pomogli, jakieś inne sposoby? Proszę o pomoc :C Edited March 17 by tycjanakrawczyk
Recommended Posts