bastard79 Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 Cześć, Mam taki problem juz od wcześniejszych aplikacji miui6 a aktualnie na ostatnim miui 7. otóż nie moge pobierać większych aplikacji bez dostepu do wifi. przy aplikacjach chyba od 30mb pojawia sie info ze trzeba uzyć wifi i za cholere nie moge tego przeskoczyc, w opcjach mam ustawione zeby mimo wszystko pobierał, a on ciagle oczekuje na wifi, na cyanogenie nie mam tego problemu wiec nie jest to wina aplikacji sklepu, można ten problem jakoś obejśc, czy juz tak ma być ?
Nezumi Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 Wystarczy poczytać forum ;-; To nie boli ;-; Apka Pobrane->Prawy górny (...) -> Ustawienia -> Bez Limitu... 1
zielonyBB Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 (edytowane) Można. Apka Pobrane, trzy kropki, ustawienia i wyłącz limit Edit: Nezumi był szybszy Edytowane 8 Września 2015 przez zielonyBB 1
Numb Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 Temat zostaje przeniesiony do kosza.Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi