grubby8 Opublikowano 16 Lutego 2024 Opublikowano 16 Lutego 2024 Witam, linki otwierają się tylko w sklonowanej przeglądarce chrome. Jak ją usunąć bądź ustawić żeby otwierały się w podstawowej? Wyłączając ją również podstawowa aplikacja się wyłącza. Stworzyła się sama podczas klonowania innej aplikacji.
Michał Bobruk Opublikowano 11 Września 2024 Opublikowano 11 Września 2024 Zauważyłem, że dzieje się tak podczas otwierania linku z aplikacji Facebook. Gdy otwieram link z aplikacji Gmail problem nie występuje.
pawelt Opublikowano 24 Września 2024 Opublikowano 24 Września 2024 (edytowane) Niestety tutaj mamy brak współpracy z miui albo HyperOS. Ja się z tym pogodziłem bo jest to ta sama apka z tymi samymi ustawieniami co pierwotna. Ale wg mnie jest też plus bo ta sklonowana apka działa stabilniej, szybciej niż główna i wolę przez nią działać. Podejrzewam że problem będzie się pogarszał bo google na swoich pixelach coraz bardziej rozwija podobne rozwiązania do drugiej przestrzeni, sklonowanych apek (wręcz trybie prywate) w najnowszym andku 15 (becie). Niestety xiaomi musi się z tym uporać inaczej będzie więcej takich kwiatków. Edytowane 24 Września 2024 przez pawelt Błędy
Rekomendowane odpowiedzi