Skocz do zawartości
  • 0

AndroidAuto

Pytanie

Opublikowano

Bążur!

X6 pro nie jest po drodze z AA w moim samochodzie. Nowy przewód nie pomaga. Dodam, że z Redmi Note 12 pro, mojej lepszej połowy, jest ten sam problem. Poprzednie nasze telefony Redmi note 10 pro i Mi note 10 działały bez problemów, ale miały ROMy miuipolska.pl - czy to jest ewentualne rozwiązanie? Dzięki piękne za odpowiedź!

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Witam.

Udało się znaleźć rozwiązanie problemu? Wczoraj miałem kupić sobie X6 pro ale natknąłem się w internetach na ten problem i na tę chwilę zrezygnowałem.

Jaki jest kabel? Próbowałeś na innym, najlepiej taki do 50cm z funkcją przesyłania danych? Ja mam teraz Poco x3 pro i jak podłączyłem do AA kabel 1 metrowy to był problem i zmieniłem na 30 cm to wszystko ładnie śmiga...

Pozdrawiam.

• 0
Opublikowano

Hej!

Póki co czekam na rozwiązanie. Użyłem krótkiego przewodu, nie pomogło. Użyłem adaptera na bluetooth, nie pomogło. Zainstalowałem jeszcze nowe AA, spoza sklepu google, nie pomogło. Została jeszcze aktualizacja oprogramowania w samochodzie i ewentualnie aktualizacja w telefonie, jeśli zrobią. Liczę, że tak jak kiedy soft z miuipolska dał radę, to może teraz też pomoże, ale zanim wydam kasę na patreon, to chciałbym wiedzieć na 100%.