Karol Senderski Opublikowano 4 Lutego 2024 Opublikowano 4 Lutego 2024 (edytowane) Cześć Zakupiłem Pad 6 z nie oficjalnego źródła (sklep na allegro z bardzo dobrymi opiniami). Wszystko ładnie działa. Ale tablet zaktualizował się po pierwszym włączeniu i tyle. Aktualizacje zabezpieczeń to 1 wrzesień 2023! A wersja systemu jest starsza niż na moim Padzie 5! Tablet nie widzi żadnych nowych aktualizacji.. zmiana regionu nie pomogła.. Co może być nie tak? Czy tablet może być jakoś zablokowany? Bo nic mi do głowy nie przychodzi.. Edytowane 4 Lutego 2024 przez Karol Senderski
Netoper Opublikowano 4 Lutego 2024 Opublikowano 4 Lutego 2024 A jaki rom w nim zainstalowany?Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Karol Senderski Opublikowano 4 Lutego 2024 Autor Opublikowano 4 Lutego 2024 Po naklejce importera wygląda na to że sprzęt jest z Holandii.. ale zmiana regionu na holandię też nic nie daje..
Netoper Opublikowano 4 Lutego 2024 Opublikowano 4 Lutego 2024 Spróbuj zmienić na Szwajcarię może wskoczy, albo zobaczyć czy jest jakiś nowszy rom od Twojegonp tutajhttps://xiaomifirmwareupdater.com I jeśli jest to pobrać i spróbować wgrać ręcznie przez updatera.Inna sprawa jak sprzęt chodzi ok, soft nie krzaczy się, to może nie cisnąć na aktualizację...Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Karol Senderski Opublikowano 4 Lutego 2024 Autor Opublikowano 4 Lutego 2024 Dobra, szukałem, rzeźbiłem i po ściągnięciu miui downloader, nie zdążyłem go użyć i chyba się przestraszył bo jednak znalazła się aktualizacja od razu do hyper os. 🤣
Rekomendowane odpowiedzi