zbyszkooo Opublikowano 28 Grudnia 2023 Opublikowano 28 Grudnia 2023 (edytowane) Witam Wszystkich użytkowników serii RN 12. Mam do Was prośbę, aby wysyłać Interwencje ws. obecności trybu RAW dla funkcji Aparat 🙏 😙 Otrzymałem (na samym dole) info od Xiaomi Support PL Podaję ścieżkę - jak to wykonać.: 1. Ustawienia -> Usługi i opinie 2. Logi -> Aparat -> Start -> Zakończ i wyślij 3. Sugestie -> ... i tutaj wasz wpis w okienku, np. ... "Proszę o uzupełnienie trybu RAW dla funkcji Aparat podczas najbliższej Aktualizacji Systemu (firmware update)" i dalej ... 4. Zaznacz element -> Wymagane> -> Multimedia -> Aparat 5. Na Koniec zostawiacie w okienku swój adres e-mail (ew. nr telefonu). 6. Wyślij. KONIEC. Bardzo Was proszę o krótki wpis - TUTAJ - jeśli to uczyniliście. Do czego Wszystkich gorąco zachęcam 😃 Niech Wasz Redmi Note 12 będzie Wam kiedyś za to wdzięczny 😁 Wyjaśnię Wam dlaczego tryb RAW jest wart obecności w naszych RN12 ? Otóż korzystam z tego trybu (posiadam też Redmi Note 10 Pro) podczas zdjęć wakacyjnych czy po prostu będąc w lesie oraz na wypadach w górach. Jeśli dane zdjęcie Nie jest poprawne (ekspozycja) otwieram je w programie ... SNAPSEED. Aplikacja świetnie się sprawdziła, i "powyciągałem" tj. uratowałem setki zdjęć 👍😍 "Dziękuje za kontakt, proszę wejść w ustawienia - opinie i usługi - wyślij opinie - opisać uwagę/prośbę, załączyć logi systemu i wysłać. Zgłoszenie trafi bezpośrednio do developerów systemu MIUI." Edytowane 15 Stycznia 2024 przez zbyszkooo Poprawka tytułu i uzupełnienie
Rekomendowane odpowiedzi