MuzzyCo Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Witam, strzeliło 3 miesiące od kiedy stałem sie megazadowolonym użytkownikiem MI3. Co tydzień aktualizuję MIUI Polska i jest/było generalnie OK do momentu kiedy kilka dni temu nawigacja w aucie przestała mi działać, tzn kompunikat w yanosiku brak sygnału GPS. Przełaczenie się na Google maps i automapę? To samo. ustala pozycje na podstawie sygnału z anten, ale jak wyłącze i zostawie tylko GPS to d..a. Pewnie będę wysyłac do xiaomi for sale z reklamacją, ale zanim to zrobię poradźcie czy moge coś jeszcze samemu zrobić/sprawdzić poza restartem telefonu? Jakiś test? Jakaś aplikacja? Dzięki z góry. pozdrawiam Sławek
Deragon Opublikowano 2 Września 2015 Opublikowano 2 Września 2015 Wgrać poprzednią wersję ROMu, na której działał GPS - aczkolwiek z full wipe.
MuzzyCo Opublikowano 3 Września 2015 Autor Opublikowano 3 Września 2015 (edytowane) Zaktualizował mi się dziś MIUI i GPS odżył Czy tylko ja miałem taki incydent? Edytowane 3 Września 2015 przez MuzzyCo
Rekomendowane odpowiedzi