Krzysztof Kinel Opublikowano 1 Grudnia 2023 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Bezmyślnie zaktualizowałem pobraną z internetu aktualizację UI PLUGIN. Ekran od razu zrobił się czarny, jedynie mogę wejść do trybu recovery oraz do zainstalowanego TWRP. Szukałem poradników na internecie gdzie mogę znaleźć lokalizację .apk z Ui plugin ale się poddałem. Może mi ktoś pomóc? Wiem, że mogę naprawić łatwo problem wgrywając na nowo system, ale to odpada... czy usunięcie folderu data/data/miui.systemmiui.plugin pomoże???
Krzysztof Kinel Opublikowano 1 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2023 zaraz spróbuję zainstalować najnowszy pakiet... może to rozwiąże problem... instalacja najnowszego pakietu nie rozwiązała problemu przy uruchamianiu TWRP pojawiła się informacja o "Android Rescue Party"
Netoper Opublikowano 1 Grudnia 2023 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Jeśli znasz nazwę pakietu można odinstalować przez konsolę windows.Ogólna składnia wygląda tak :.\adb shell pm uninstall --user 0 [Package Name]Jak wpiszesz w google debloat miui, to znajdziesz gotowe polecenia na odinstalowanie upierdliwości zawartych w miui, wystarczy tylko podmienić nazwę pakietu no i potem wkleić do konsoli.Zamiast konsoli można użyćMinimal ADB and FastbootWysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
Krzysztof Kinel Opublikowano 1 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2023 A jak potem uzyskać stabilną/poprzednią wersję aplikacji?
Netoper Opublikowano 2 Grudnia 2023 Opublikowano 2 Grudnia 2023 O to chodzi ?https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/systemui-controls/Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
Krzysztof Kinel Opublikowano 2 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2023 dokładnie tą wersję https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/systemui-controls/systemui-controls-15-0-1-32-0-release/
Netoper Opublikowano 2 Grudnia 2023 Opublikowano 2 Grudnia 2023 No to zasysaj To są oficjalne wersje.Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
Krzysztof Kinel Opublikowano 2 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2023 11 godzin temu, Netoper napisał(a): .\adb shell pm uninstall --user 0 [Package Name] w komentarzach mają same złe wieści... Mówisz, że jest możliwość uratowania się tym? Naprawdę nie chcę stracić 200 GB danych...
Netoper Opublikowano 2 Grudnia 2023 Opublikowano 2 Grudnia 2023 Nie mam pojęcia bo tej konkretnej aplikacji nie przerabiałem.Nawet nie do końca jestem w temacie za co ona odpowiada.Kilka aplikacji Xiaomi od nich sysałem (między innymi panel sterowania) i jajec nie było, ale jak pisałem tej nie przerabiałem.Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
Krzysztof Kinel Opublikowano 2 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2023 Odpowiadała między innymi za wygląd Centrum Kontroli... Widziałem na necie ss i uznałem że też pobiorę. W komentarzach z innej strony działało ludziom ( np na 11T pisali że działa )
Krzysztof Kinel Opublikowano 2 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2023 4 godziny temu, Netoper napisał(a): No to zasysaj To są oficjalne wersje. Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka tą samą komendą mogę podmienić na ... install plik.apk ?
Krzysztof Kinel Opublikowano 2 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2023 Nie mogę używać komend ./adb przez fastboot
Netoper Opublikowano 2 Grudnia 2023 Opublikowano 2 Grudnia 2023 A.co się dzieje?Tak, komendami można instalować/deinstalowaćWysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi