Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

W trakcie przegladania internetu ekran zrobił sie nagle szary, a po chwili czarny. Telefon nie reaguje, restart, tryb awaryjny, bez skutku. Ładuje się, bo ładowarka lekko ciepła. Po podłączeniu do laptopa jest rozpoznany jako "QUSB_BULK_CID:0404_SN:06ED$FBA sterownik jest niedostępny". Telefon zakupiony na Gshopper. Niestety, gwarancja minęła we wrześniu. Wcześniej czasami przycinał się przy otwartych wielu stronach na przeglądarce, tzn. reagował z kilkusekundowym opóźnieniem, albo przeglądarka wyłączała się, ewentualnie  z komunikatem, że przeglądarka czy aplikacja "nie odpowiada". Sporadyczne incydenty z przegrzewaniem, np. nagle w ciągu kilkunastu sekund robił się mocno ciepły, wręcz gorący, po kilku minutach temperatura wracała do normy. Nie był rootowany, czy modyfikowany. Codzienne, raczej bezproblemowe używanie przez 2 lata. Bateria przy intensywnym używaniu starcza na 1dzień, ale tak było od nowości. Szybkie ładowanie - w ciągu ok. 1 godz. bateria pełna.

Edytowane przez mariokempes
literówki
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Cześć,

Mam ten sam problem z tym telefonem.

Kupiłem używkę niecałe 2 tyg temu, dziś wziąłem się za wgrywanie custom romu.

Udało się, telefon podziałał z 2 godziny i wszedł w tryb EDL, taką samą pozycję mam w menedżerze urządzeń ...

Da się coś z tym zrobić?