Viber Opublikowano 9 Listopada 2023 Opublikowano 9 Listopada 2023 (edytowane) Cześć, Mam problem od jakichś 3-4 tygodni z telefonem (F3 z 06.2021). Do tej pory wymieniłem port USB, bo to pierwsze co padło w podejrzeniach. Początkowo problem objawił się przy podłączaniu do Android Auto. Zaczęło go rozłączać, aż w końcu praktycznie całkowicie przestał się łączyć z autem. Następnie i ten problem jest też do tej pory. Telefon podczas ładowania się restartuje, rozłącza, podłącza. Potrafi rozłączyć szybkie ładowanie. Podłączając telefon do komputera nie widzi go, nie jestem w stanie zgrać zawartości telefonu. Telefon nawet nie pyta co ma zrobić po podłączeniu do USB, wcześniej pytał. Zmieniałem to ręcznie w ustawieniach i nic oprócz ładowania się nie dzieje. Sprawdzałem kilka kabli w tym oryginalny od innego F3. Też inny F3 bez problemu łączy się z autem. A i przestał też działać buzzer jeśli ma to jakieś znaczenie. Jakie mogą być jeszcze inne przyczyny takiej usterki ? Port USB wykluczam, bo go wymieniłem. Czyżby cała płytka od USB ? Bateria ? Płyta główna ? Taśma główna? - Nie chce wymieniać połowy bebechów bez sensu, bo to przerośnie wartość telefonu. Może inne modele miewają podobne problemy i jest jakaś znana usterka ? Pozdrawiam Edytowane 9 Listopada 2023 przez Viber
Rekomendowane odpowiedzi