JacekBB Opublikowano 8 Października 2023 Opublikowano 8 Października 2023 Pytanie jak w temacie. Odptaszkowalem ta opcje i nie umiem jej teraz znaleźć. Miui 14.
0 wojted Opublikowano 9 Października 2023 Opublikowano 9 Października 2023 Ustawienia--powiadomienia i centrum funkcji--pasek statusuWysłane z mojego M2012K11AG przy użyciu Tapatalka
0 JacekBB Opublikowano 9 Października 2023 Autor Opublikowano 9 Października 2023 Niestety nie ma tam opcji pokazywania wykorzystanych danych pakietowych
0 wojted Opublikowano 9 Października 2023 Opublikowano 9 Października 2023 Hmm. U mnie wygląda to tak:Wysłane z mojego M2012K11AG przy użyciu TapatalkaSorry. Pomyliłem się, nie wiem jak ale wydawało mi się, że chodzi Ci o prędkości sieci. Dane pakietowe są w Panelu Sterowania,w tej aplikacji od Xiaomi.Jak tam dostajesz plan użycia danych to powinieneś mieć tak jak u mnie:Wysłane z mojego M2012K11AG przy użyciu Tapatalka 1
0 JacekBB Opublikowano 9 Października 2023 Autor Opublikowano 9 Października 2023 Ooo. Zapomniałem o tej apce od xiaomi Panel Sterowania. Wszystko ok.
Pytanie
JacekBB
Pytanie jak w temacie. Odptaszkowalem ta opcje i nie umiem jej teraz znaleźć. Miui 14.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi