Onys82 Opublikowano 8 Października 2023 Opublikowano 8 Października 2023 (edytowane) Witam.Mam problem z włączającym się ekranem.Po zablokowaniu telefonu i ruszeniu go telefon się wybudza.Za każdym razem jak go wezmę do ręki ekran się wybudza.W telefonie mam wszytko wyłączone razem z asystentem.Moze ktoś coś podpowie co mam zrobić. Edytowane 8 Października 2023 przez Onys82
Marcin Szmit Opublikowano 14 Października 2023 Opublikowano 14 Października 2023 Witam. Mam ten sam problem , biorąc telefon do ręki ekran sam się wybudza i też mam wyłączone opcje, które mogą za to odpowiadać. Proszę o pomoc
PIONEER1990 Opublikowano 20 Października 2023 Opublikowano 20 Października 2023 Witam serdecznie, posiadam 13T PRO i u mnie również występuje ten problem. Wyłączone funkcje do wzbudzania ekranu podczas podnoszenia, a mimo wszystko i tak się uruchamia. To że się weźmie do ręki telefon nie jest jakimś tam bardzo poważnym problemem, ale największy problem to kiedy telefon jest umieszczony w uchwycie samochodowym i jedziemy nierówną nawierzchnią, to ekran cały czas się włącza... Trochę bez sensu. Czy są tu osoby na forum, które zgłaszają takie problemy producentowi?
Marcin Szmit Opublikowano 22 Października 2023 Opublikowano 22 Października 2023 Dzwoniłem do serwisu Xiaomi 1.5 tyg temu, zgłosiłem sprawę. Gość powiedział abym w telefonie wszedł w ustawieniach w o telefonie, potem nakładkę miui 14, trzy kropki w prawym górnym rogu, więcej i opinia. Tam wysłać problem. Niby z następna aktualizacją, która ma być do miesiąca może się ten problem rozwiązać, ale jak będzie to trudno powiedzieć
Marcin Szmit Opublikowano 23 Października 2023 Opublikowano 23 Października 2023 Żeby było jasne piszemy tu o Xiaomi 13t pro
Rekomendowane odpowiedzi