Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Pytania odnośnie POCO F5 PRO, bo jakoś nie ogarniam tego co wyszukałem...

1. Czy MIUI Polska romy ogarniają nagrywanie rozmów?

2. Jeśli nie to wyczytałem że Indonezja i Tajwan oficjalny rom takie coś ma, czy w tym przypadku mogą wystąpić jakieś problemy z połączeniami?

3. Jeśli nie ma problemów, można prosić o linka do softu?

4. Czy trzeba odblokować bootloadera i wgrywać przez TWRP jeśli to officjalny rom na inną część świata?

5. Czy można ponownie po wgraniu zablokować bootloadera, bo z tego co wyczytałem są problemy z płatnościami kartą?

Jeśli coś powieliłem albo nie znalazłem to przepraszam.

Opublikowano

Ad 1 - tak ogarnia tylko pamiętaj o podmianie modemu zgodnie z tutorialem 

Ad 2 - raczej nie ma problemów 

Ad 3 - poszukaj 

Ad 4 - każdy inny region niez wgrany fabrycznie  czy xiaomi.eu wymaga odblokowania bootloadera !

Ad 5 - po powrocie do fabrycznego roku tak , ja mam xiaomi.eu i na dodatek roota i płacę normalnie przez NFC - nie widzę problemu - wałkowane na forum  razy. 

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, mnkowalski napisał(a):

Ad 1 - tak ogarnia tylko pamiętaj o podmianie modemu zgodnie z tutorialem 

Ad 2 - raczej nie ma problemów 

Ad 3 - poszukaj 

Ad 4 - każdy inny region niez wgrany fabrycznie  czy xiaomi.eu wymaga odblokowania bootloadera !

Ad 5 - po powrocie do fabrycznego roku tak , ja mam xiaomi.eu i na dodatek roota i płacę normalnie przez NFC - nie widzę problemu - wałkowane na forum  razy. 

Dzięki!, w takim bądź razie czekam te 168h :(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
W dniu 15.09.2023 o 14:09, mnkowalski napisał(a):

Jak ogarnąć te płatności? bo google pay odrzuca płatności "Urządzenie nie spełnia wymogów płatności"

EDIT: Dobra ogarnąłem TWRP i Magisk'a, wydaje się być ok... weryfikacja wyjdzie przy płatności :)

Edytowane przez kemus