Marek78 Opublikowano 13 Września 2023 Opublikowano 13 Września 2023 (edytowane) Cześć. Mój pilot z tv LG przejął władzę nad pilotem z box-a. I teraz jak chcę zgłośnić to zgłasza mi się tv a nie w samym box-ie. Mam wcześniejszą przystawkę i tam jak dobrze pamiętam głośność nie była na maksa i chciałbym i tutaj dać na full, bodajże 15 jak dobrze pamiętam. Nawet jak podpiąłem przystawkę do drugiego tv to niestety klawisze głośności nie reagują. Ktoś miał może podobny przypadek? Pozostaje tylko rozłączyć pilot od boxa i na nowo sparować? Edytowane 14 Września 2023 przez Marek78
Marek78 Opublikowano 14 Listopada 2023 Autor Opublikowano 14 Listopada 2023 (edytowane) Tematy uważam za zamknięty. Zainstalowałem aplikację i dzięki niej zwiększyłem głośność na maksa. Edytowane 14 Listopada 2023 przez Marek78
pawel537 Opublikowano 4 Stycznia 2024 Opublikowano 4 Stycznia 2024 Cześć, czy mógłbyś napisać jaką aplikację zainstalowałeś? mam podobny problem, tylko w drugą stronę, pilot od boxa przejął kontrole nad TV Pozdrawiam Paweł
pawlo_z Opublikowano 14 Stycznia 2024 Opublikowano 14 Stycznia 2024 W dniu 4.01.2024 o 12:34, pawel537 napisał(a): Cześć, czy mógłbyś napisać jaką aplikację zainstalowałeś? mam podobny problem, tylko w drugą stronę, pilot od boxa przejął kontrole nad TV Pozdrawiam Paweł Może to pomoże..
Rekomendowane odpowiedzi