jak28 Opublikowano 1 Września 2023 Opublikowano 1 Września 2023 Witam serdecznie mam problem z usunięciem strony z Google Discovery niestety w opcjach gdzie według poradnika powinna być możliwość usunięcia brak tej opcji. Samo Google Discovery wyłączyłem niestety pozostało takie coś. Za wszystkie podpowiedzi będę wdzięczny.
Ubezpieczenia KM Opublikowano 16 Grudnia 2023 Opublikowano 16 Grudnia 2023 Nie wiem, czy już to rozwiązałeś, ale znalazłem prosty sposób, aby się tego pozbyć. Zainstalowałem tę aplikację o nazwie Aktywność ukrytych ustawień MIUI, którą znalazłem w Sklepie Play. W aplikacji jest ustawienie o nazwie " Zarządzaj aplikacjami”, możesz je łatwo znaleźć w drugim „Ukrytym” karcie lub poprzez wyszukiwanie. Stamtąd mogłem wyłączyć aplikację Google, wszystkie inne aplikacje Google wydają się działać bez niej dobrze, nie było żadnych błędów, a nawet pozostają wyłączone po ponownym uruchomieniu urządzenia. Próbowałem wyłączyć aplikację w ustawieniach systemu, ale nie dało się tego zrobić, a nie chciałem męczyć się z używaniem adb. Mam nadzieję, że to pomoże!
Rekomendowane odpowiedzi