musicdjs Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Część wszystkim To mój pierwszy post , a wiadomo jak człowiek się pojawia na forum to zazwyczaj z problemem. Pewnie są już tematy w związku z takim problemem ale nie umiem znaleźć . Mam Xiaomi 11 Ultra , w czerwcu skończył 2lata i mam pewien problem , oczywiście rozumiem że bateria nie ma już pełnej pojemności ale opiszę wam moją wczorajszą przypadłość . Ładuje telefon do 100% przed spaniem (specjalnie do 100 żebym wiedział ile % mi zeszło przez noc) włączam sobie słuchawki Bluetooth i słucham sobie Tidal przez 2h bez włączonego ekranu , rano wstaje a tam poniżej 80%. Oczywiście wiadomo coś może zejść nawet przez noc , ale nie ukrywam że nawet w moich poprzednich Samsungach gdzie baterię były poprostu tragiczne nigdy mi tyle baterii przez noc nie schodziło, później wrzucę zdjęcie z zakładki bateria co niby tak ja tak zjadło , jeśli ktoś ma pomysł proszę o pomoc ... Ps. Telefon mam od kilku dni Pozdrawiam serdecznie
Netoper Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Punknij w napis ranking i wrzuć screeny z pozostałych opcji.Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
musicdjs Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2023 (edytowane) Tylko z rana chwilę już siedziałem na przeglądarce/poczcie Dzięki za weryfikacje Edytowane 11 Sierpnia 2023 przez musicdjs
Netoper Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Jeszcze powinna być zakładka -szczegóły Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
musicdjs Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Już dodaje szczegóły i dodatkowo zakładka "wszystko" z dzisiaj . Pozdrawiam
Netoper Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Wyłącz volte, ustaw na sztywno sieć na 3g i zobacz czy będzie poprawa.Nic szczególnie niepokojącego nie widać oprócz sygnału sieci na LTE, jak sygnał slabawy to modem więcej prądu żre żeby wzmocnić sygnał.I lekkie problemy z częstym wybudzaniem telefonu, ale zacznij od zmiany na 3g, bo widać że na LTE masz słaby sygnał.Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi