Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część wszystkim

To mój pierwszy post , a wiadomo jak człowiek się pojawia na forum to zazwyczaj z problemem. Pewnie są już tematy w związku z takim problemem ale nie umiem znaleźć .

Mam Xiaomi 11 Ultra , w czerwcu skończył 2lata i mam pewien problem , oczywiście rozumiem że bateria nie ma już pełnej pojemności ale opiszę wam moją wczorajszą przypadłość .

Ładuje telefon do 100% przed spaniem (specjalnie do 100 żebym wiedział ile % mi zeszło przez noc) włączam sobie słuchawki Bluetooth i słucham sobie Tidal przez 2h bez włączonego ekranu , rano wstaje a tam poniżej 80%. 

Oczywiście wiadomo coś może  zejść nawet przez noc , ale nie ukrywam że nawet w moich poprzednich Samsungach gdzie baterię były poprostu tragiczne nigdy mi tyle baterii przez noc nie schodziło, później wrzucę zdjęcie z zakładki bateria co niby tak ja tak zjadło , jeśli ktoś ma pomysł proszę o pomoc ... 

Ps. Telefon mam od kilku dni 

Pozdrawiam serdecznie 

Screenshot_2023-08-11-05-27-56-388_com.miui.securitycenter.jpg

Opublikowano

Wyłącz volte, ustaw na sztywno sieć na 3g i zobacz czy będzie poprawa.
Nic szczególnie niepokojącego nie widać oprócz sygnału sieci na LTE, jak sygnał slabawy to modem więcej prądu żre żeby wzmocnić sygnał.
I lekkie problemy z częstym wybudzaniem telefonu, ale zacznij od zmiany na 3g, bo widać że na LTE masz słaby sygnał.

Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka