Nikolas Opublikowano 21 Lipca 2023 Opublikowano 21 Lipca 2023 witam około 2 godzin temu podczas przeglądania tik toka mój telefon zaczął sam sie podgłaśniać co praktycznie uniemożliwia korzystanie z telefonu i nic nie da sie z tym zrobić można jakoś pomóc? wersja mui 13.0.14 1
Netoper Opublikowano 22 Lipca 2023 Opublikowano 22 Lipca 2023 Opukaj z czuciem klawisze głośności, może się skleił.Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
Tomasz Adamczyk Opublikowano 22 Października 2023 Opublikowano 22 Października 2023 W dniu 21.07.2023 o 20:01, Nikolas napisał(a): witam około 2 godzin temu podczas przeglądania tik toka mój telefon zaczął sam sie podgłaśniać co praktycznie uniemożliwia korzystanie z telefonu i nic nie da sie z tym zrobić można jakoś pomóc? wersja mui 13.0.14 W dniu wczorajszym tak samo włączyłem tiktoka i właśnie pojawił mi się ten problem zgłaśnia się jak ściszam tak samo słuchawki wkładałem nic nie dało Teraz, Tomasz Adamczyk napisał(a): W dniu wczorajszym tak samo włączyłem tiktoka i właśnie pojawił mi się ten problem zgłaśnia się jak ściszam tak samo słuchawki wkładałem nic nie dało Mam telefon Redmi Note 11 Pro 5G. Próbowałem przytrzymać ściszania i zgłaśniania około minuty do zresetowania ale to też nic nie dało nie wiem tak samo co się dzieje???
Tomasz Adamczyk Opublikowano 22 Października 2023 Opublikowano 22 Października 2023 W dniu wczorajszym o 22:00 włączyłem tiktoka i zaczął się automatycznie zgłaszać telefon ten problem cały czas występuje do dzisiaj
Daniel777 Opublikowano 10 Grudnia 2023 Opublikowano 10 Grudnia 2023 W dniu 22.10.2023 o 19:25, Tomasz Adamczyk napisał(a): W dniu wczorajszym o 22:00 włączyłem tiktoka i zaczął się automatycznie zgłaszać telefon ten problem cały czas występuje do dzisiaj Udało Ci się rozwiązać problem?
holt Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Opublikowano 25 Kwietnia 2025 Mam niestety ten sam problem. Czy udalo sie to jakos naprawic?
marcin_poco Opublikowano 26 Kwietnia 2025 Opublikowano 26 Kwietnia 2025 Może to zawilgocenie klawiszy. Znajomy tak miał po jakimś czasie, gdy zaczął mokrą szmatką wycierać telefon. A prosiłem, żeby dobrze wodę wyciskał, to niesłuchał. Dwa telefony to samo i do kosza. Co prawda inne modele, ale problem ten sam.
Rekomendowane odpowiedzi