mrosi Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 (edytowane) Nazwa przedmiotu: Xiaomi RedMi Note 1s w kolorze białymOpis: Jak w temacie, mam do sprzedania RedMi Note 1s w kolorze białym, z pudełkiem i całym zestawem jaki daje producent (ładowarka EU). Zakupiony w xiaomiforsale.com w dniu 17 lipca maja br. Stan telefonu jest idealny. Od pierwszego dnia po otrzymaniu, w miejsce folii fabrycznej, na ekranie wylądowała folia 3MK. Jako, że nie nosiłem żadnego etui, na tylnej klapce, w okolicy głośnika pojawiło się zmatowienie o wielkości 2x2mm. Tak naprawdę trzeba się dokładnie przyjrzeć, żeby je dostrzec. Z tego powodu zakupiłem silikonowe (przezroczyste) etui, które dodaję do telefonu w cenie. Jako, że w ferworze walki kupiłem dwie "żelki" do telefonu na Ali, a tylko jedno dotarło, drugie doślę nabywcy na własny koszt jak tylko je otrzymam. Telefon jest całkowicie sprawny. Działa po kontrolą najnowszego MIUI Polska - 5.8.20. Sprzedaję, bo w końcu dojrzałem do zakupu Mi Note Pro.UWAGA!!!! Jako że Mi Note nie mają slotu kart pamięci, do telefonu dorzucam kartę pamięci 16GB SanDisk Extreme.Cena: 700 PLN z wliczonymi kosztami wysyłki paczkomatem.Link do aukcji: http://allegro.pl/ShowItem2.php/itemNotFound/?item=5622123565. Kontakt: PW lub [email protected]Zdjęcia: Edytowane 30 Sierpnia 2015 przez mrosi
mrosi Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2015 (edytowane) Zmiana ceny. Teraz 650 PLN plus koszty wysyłki paczkomatem InPost - 9,71 PLN. GRATIS! W końcu dotarły, zakupione w Chinach silikonowe etui (przezroczyste). Dorzucam je do telefonu. Edytowane 29 Sierpnia 2015 przez mrosi
Numb Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 <p>Temat zostaje przeniesiony do kosza.<br /><br /><i>Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.</i></p>
Rekomendowane odpowiedzi