paw212 Opublikowano 14 Lipca 2023 Opublikowano 14 Lipca 2023 Witam. W lutym na moim X3 Pro otrzymałem aktualizację do MIUI 13 (region PL). Po aktualizacji pojawiła się w moim przypadku możliwość skorzystania z Wi-Fi calling, a wśród ikon które można sobia ustawić w tzw. centrum kontroli pojawila sie dodatkowa właśnie od tej funcji. Niestety problem jest taki że mimo usunięcia jej lub przesunięcia na koniec, każdorazowo po ponownym uruchomieniu ikonka wraca jako pierwsza. Ze swojej strony spróbowalem zmiany klasycznego stylu centrum kontroli na nowy i na odwrót, a w akcie ostatecznej desperacji przywróciłem nawet ustawienia fabryczne, niestety bez rezultatu. Sytuacji nie naprawila również aktualizacja do MIUI 14.01 które mam aktualnie zainstalowane. Czy ktoś z Was miał może taki problem i sobie z nim poradził? Pozdrawiam Paweł
zeno55 Opublikowano 14 Lipca 2023 Opublikowano 14 Lipca 2023 Też to zauważyłem, kilka razy przerzucałem ale zawsze wracała więc dałem sobie spokój i żyje z tym, przyzwyczaiłem się i już mi nie przeszkadza
paw212 Opublikowano 14 Lipca 2023 Autor Opublikowano 14 Lipca 2023 Na zagranicznych stronach też niestety nie ma rozwiązania. Ja też już się z tym pogodzilem, ale mimo wszystko trochę drażni ;)
zeno55 Opublikowano 2 Października 2023 Opublikowano 2 Października 2023 Udało się może komuś zwalczyć temat tej namolnej ikony ? Bo już też zaczyna mnie to wkurzać, zaburza mi ona ustawienia, przesuwa wszystkie pozostała ikony na kolejne miejsce i przez nią muszę korzystać z przewijania na drugi ekran ikon. Najgorsze jest to że nawet po usunięciu jej z tego panela po restarcie to g*wno znów wraca
Rekomendowane odpowiedzi