Piotr Smok Opublikowano 8 Lipca 2023 Opublikowano 8 Lipca 2023 Mam problem z samoczynnie zmieniającym się ustawieniem roamingu międzynarodowego dla danych. Ustawienie po zmianie na "zawsze" i wyjściu z okna ustawień ulega samoczynnej zmianie na "nigdy". Jak to trwałe zmienić na "zawsze"?
Łukasz Koziar Opublikowano 20 Lipca 2023 Opublikowano 20 Lipca 2023 Mam dokładnie ten sam problem. Zupełnie nie wiem jak to ogarnąć. Resetowanie do ustawień fabrycznych nic nie daje. Wątpię, żeby to miało związek, ale u mnie ten problem pojawił się po zmianie operatora na Play. Ten sam telefon, te same ustawienia, tylko karta SIM inna.
Netoper Opublikowano 21 Lipca 2023 Opublikowano 21 Lipca 2023 Jeśli chodzi o Play to zadzwoń do suportu i niech włączą możliwość roamingu, chyba że można to samemu załączyć w panelu po zalogowaniu się do konta Play.Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
Łukasz Koziar Opublikowano 21 Lipca 2023 Opublikowano 21 Lipca 2023 12 godzin temu, Netoper napisał(a): Jeśli chodzi o Play to zadzwoń do suportu i niech włączą możliwość roamingu, chyba że można to samemu załączyć w panelu po zalogowaniu się do konta Play. Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka Już to przerabiałem - support stwierdził, że nie mam żadnych blokad w roamingu. Dziwne, bo rozmowy i smsy działają. Nie działają dane pakietowe, na czym mi zależy najbardziej. Teraz jestem w Polsce i nawet nie mam jak przetestować, czy ew. zmiany przyniosły jakiś skutek. Dla mnie rozwiązanie jest jedno - nigdy więcej xiaomi
Rekomendowane odpowiedzi