deyath Opublikowano 1 Czerwca 2023 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Witam Posiadam Xiaomi Poco f3 8gb Napotkalem sie na problem ciągłego restartowania sie telefonu, pojawia sie ekran z napisem POCO i po krótkiej chwili jest wibracja i telefon sie restartuje, udalo mi sie wejsc do main menu mi recovery 5.0 ale tez po chwili telefon sie restartuje , dziwny zbieg okolicznosci ze telefon przestal dzialac tydzien po gwarancji
xrayan Opublikowano 3 Czerwca 2023 Opublikowano 3 Czerwca 2023 Nie zdążysz nawet kliknąć wipe? https://www.hardreset.info/pl/devices/xiaomi/xiaomi-poco-f3/
marivs1 Opublikowano 6 Czerwca 2023 Opublikowano 6 Czerwca 2023 Niedawno miałem podobny przypadek z Alcatel. Co prawda uruchamiał system ale po odblokowaniu najpierw blokował dotyk, poczym blokował ekran wydając dźwięki powiadomień. I tak w koło. Telefon nieużywalny. Ponowne uruchomienie przechodziło w fastboot i pokazywało martwego robocika. Winowajca to gniazdo karty SIM. Uruchomiłem bez karty, system wstał. Pobrałem aktualizacje. Karta SIM do telefonu i dalej działa normalnie.Cuda.Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi