donko0o Opublikowano 31 Maja 2023 Opublikowano 31 Maja 2023 Gdy otrzymuje jakiegoś e-maila (Redmi Note 11) - to aplikacja Poczta pokazuje mi powiadomienie o otrzymanym e-mailu, a powiedzmy około 5 sekund później otrzymuje kolejne takie same powiadomienie o tym samym otrzymanym e-mailu. Sytuacja powtarza się i ciagle otrzymuje podwójne powiadomienia gdy ktoś wysyła do mnie e-maila. Jak to naprawić ?
Antek Szprycha Opublikowano 31 Maja 2023 Opublikowano 31 Maja 2023 Mam to samo odnośnie aplikacji Telegram.Wyłączyłem całkowicie jej powiadomienia.Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
donko0o Opublikowano 1 Czerwca 2023 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2023 nie jestem pewny ale mam wrażenie że to po którejś aktualizacji tak się stało, zapewne program "poczta" się sklonował ale ja widzę tylko 1 aplikację "poczta", nie widzę duplikatu który fizycznie wydaje mi się że jest
donko0o Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2023 nikt nie zna rozwiązania tego problemu?
Dmytro Bojko Opublikowano 10 Września 2025 Opublikowano 10 Września 2025 ma ktoś sposób jak rozwiązać te powielone powiadomienia? wymieniłem sprzęt na nowy, dodałem stare konto gmail, xiaomi - problem powielenia powiadomien jest i na nowym urządzeniu teraz
Rekomendowane odpowiedzi