kemus Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Cześć, mam pytanie chodzi mi o powiadomienia przez opaskę, tylko coś jest nie tak, zauważyłem że jak włączę mifit i miband tools to dostaje powiadomienia z toolsa, ale po dłuższym czasie już nic się nie dzieje zero powiadomień wibracje w opasce, czy czasami nie killuja się te dwie apki? Jak tak to Gdzie dodać aby one działały w tle? Może ktoś z was miał podobny problem? Dzięki za pomoc.
kulig007 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Obie spokojnie mogą działać jednocześnie. Dodaj obie aplikacje do autostartu, zabezpiecz kłódką i problem powinien zniknąć. Mi4 / sMIUI / Tapatalk
kemus Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Głupie pytanie, jak zabezpieczyć kłódką ? gdzie to się robi ?
Numb Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Klawisz menu (ostatnie aplikacje) i przeciągasz w dół.
kemus Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2015 O kurcze, mam telefon tyle czasu i teraz dopiero się o tym dowiedziałem hehe, dzięki za pomoc!. Zobaczymy czy zadziała, dam znać w osobnym poście.
Rekomendowane odpowiedzi