Brandon Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Dzieńdobry. Chciałbym się dowiedzieć jak odblokować Xiaomi Redmi. Telefon zablokowany przez konto Xiaomi. Telefon kupiłem na allegro już zablokowany. Z góry dziękuje za odpowiedż i pozdrawiam.
Netoper Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 W opisie oferty było że fon jest zablokowany?Jakiś dowód zakupu był dołączony?Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Brandon Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2023 (edytowane) Tak zaznaczone było w opisie. Nie pytałem gościa skąd posiada telefon ale konto na allegro ma od ponad 8 lat. Edytowane 4 Maja 2023 przez Brandon
Netoper Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Opublikowano 28 Kwietnia 2023 A chociaż pudełko ze zgodnym imei jest ?Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Netoper Opublikowano 4 Maja 2023 Opublikowano 4 Maja 2023 No to pozamiatane, bo jakby był jakiś dowód poświadczajacy że jesteś jego legalnym użytkownikiem to można by próbować przez suport xiaomi, bo fon jest przez nich zablokowany albo na podstawie że zapomniało się hasła, albo ktoś zgłosił że zgubił czy mu ukradziono.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Brandon Opublikowano 5 Maja 2023 Autor Opublikowano 5 Maja 2023 Gościu mi odpisał takie coś. Teraz ja byłem włascicielem ale kupiłem go z myśla że sam go naprawie odblokuje ale niestety się nie udało przeleżał dosyć długo i stwierdziłem że sprzedam. Więc czy jest kradziony czy zablokowany na amen tego się nie do wiem.
Netoper Opublikowano 5 Maja 2023 Opublikowano 5 Maja 2023 Nie mając żadnej podkładki, że jest się legalnym właścicielem nic z nim nie zrobisz.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi