AmorR Opublikowano 21 Marca 2023 Opublikowano 21 Marca 2023 Witam Zależy mi na zgrywaniu całości transmisji do NAS. Mam Mi Home Secutity Camera 360 i EC3 : fajnie bo obie maja zapis do "magazyn sieciowy NAS" poza oczywistym nagrywaniem na kartę (jak nie ma karty to i tak nie prześle do NAS) Kupiłem nowszą zewnętrzną EC5 i ...qpa tylko nagrywanie na kartę. Ogólnie ładnie z 9 kamerek idzie nagrywanie lecz napiszcie jak możecie które modele obsługują NAS bo dowiaduje się dopiero po zakupie a info wcześniej brak 😕 Wiem że ostatnie 7 dni alarmów jest zapisane w churce xiaomi lecz wolę ciągły zapis.
radkov Opublikowano 21 Marca 2023 Opublikowano 21 Marca 2023 xiaomi niestety kończy wsparcie do zapisywania w chmurze... https://www.androidauthority.com/xiaomi-home-security-cameras-cloud-storage-3266925/ , bodajże do końca marca. Jedynie pozostanie wtedy zapisywanie na kartę sd
AmorR Opublikowano 28 Marca 2023 Autor Opublikowano 28 Marca 2023 Chmurka xiaomi mnie nie bardzo interesuje. Chodzi o zapis w NAS w sieci lokalnej.
Artur Brzezicki Opublikowano 21 Marca 2025 Opublikowano 21 Marca 2025 Ja skonfigurowałem udział Samba na Debianie i bez problemu działa.
Rekomendowane odpowiedzi