olgierdzikpiętka Opublikowano 6 Marca 2023 Opublikowano 6 Marca 2023 Witam. Zainstalowałem TWRP i wybrałem opcję "power off". Telefon wyłączył się, ale nie chciał się już włączyć. Czy ktoś wie co zrobić?
0 skay77 Opublikowano 6 Marca 2023 Opublikowano 6 Marca 2023 Nie drgnie nawet spowrotem do fastboot? Tak to byś od początku wgrał recovery.img ale nie power off a chyba fastboot boot recovery.img jak wykonasz komendę kombinacja klawiszy jak do wejścia do recovery przynajmniej tak jest na innych modelach , przeczytaj jak u ciebie jest i poszukaj odpowiedniego recovery Don't drink and root 2201122G
0 olgierdzikpiętka Opublikowano 6 Marca 2023 Autor Opublikowano 6 Marca 2023 (edytowane) Telefon nawet ikony baterii nie pokazuje tylko dioda się świeci. Do fastboot nie wchodzi. Wygrwałem wcześniej recovery i telefon na LingeOS normalnie działał. P.S jeżeli jets możliwość kontaktu discord to bardzo chętne Olgierdzik#5656 Edytowane 6 Marca 2023 przez olgierdzikpiętka
0 skay77 Opublikowano 6 Marca 2023 Opublikowano 6 Marca 2023 Szukaj tutaj bo widzę brikow jest trochę https://forum.xda-developers.com/c/xiaomi-redmi-6a.7881/Don't drink and root 2201122G
0 olgierdzikpiętka Opublikowano 7 Marca 2023 Autor Opublikowano 7 Marca 2023 obydwa pogramy z linku wywalają mi bluscreen i nie moge nic zrobić. Jakieś jeszcze pomysyły
Pytanie
olgierdzikpiętka
Witam. Zainstalowałem TWRP i wybrałem opcję "power off". Telefon wyłączył się, ale nie chciał się już włączyć.
Czy ktoś wie co zrobić?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi