tomek111111 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Opublikowano 14 Stycznia 2023 (edytowane) Cześć, dziś rano korzystałem z telefonu normalnie pół godziny, po czym nagle przestał w telefonie reagować dotyk. Po uruchomieniu ponownym mogę narysować symbol odblokowania ale też nie zawsze. Zdarza się, że telefon pozwala na kilka kliknięć ale w większości nie reaguje na kliknięcia. Na początku tygodnia wgrałem aktualizację, która automatycznie pobrała się na telefon. Telefon pokazywał, że wgrana wersja MIUI to MIUI GLOBAL 13.0.6 Stabilna 13.0.6.0 (SJUEUXM) Edytowane 14 Stycznia 2023 przez tomek111111
tomek111111 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2023 Przywróciłem właśnie ustawienia fabryczne, to nic nie pomogło
Netoper Opublikowano 15 Stycznia 2023 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Szlag trafił wyświetlacz, ewentualnie tęgi zakrzak softu.Osobiście spróbowałbym wgrać na czysto rom przez miflash. Jeśli po tym też by były jaja, no to ewidentnie wina sprzętu.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
tomek111111 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2023 Jak miałbym wgrać czysty rom przez miflash? Jest jakiś dobry poradnik? Nigdy tego nie robiłem więc nie chciałbym uceglić telefonu. Jeśli byłoby jakieś inne rozwiązanie to prosiłbym o dalsze rady Ewentualnie gdzie zwrócić się żeby spróbować z gwarancją?
tomek111111 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2023 Wątek można zamknąć - autoryzowany serwis stwierdził, że to wina wyświetlacza. Dla potomnych - nie oddawajcie telefonu do serwisu u jakiegoś Mietka - bo może się okazać, że nadal obowiązuje gwarancja i zamiast naprawy za 0 zł musicie w serwisie zapłacić 420 zł.
Rekomendowane odpowiedzi