Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam wykupiony dekoder telewizyjny T-Mobile. Mi Box jest podłączony do drugiego telewizora. Czy jest możliwość, żeby odbierać telewizję T-Mobile na Mi Boxie? Na Mi Boxie znalazłem dwie aplikacje T-Mobile, ale jedna jest czeska, a druga chyba niemiecka. Widziałem, że jest aplikacja Vectra, więc z Vectry chyba się da tak zrobić, a z T-Mobile?

Opublikowano

Właśnie problem w tym, że w sklepie Play na Miboxie nie wyszukuje się aplikacja Magentatv do pobrania, w ogóle nie ma jej do wyboru. Na telefonie jest. Spróbowałem ściągnąć plik apk na komputer i przesłać go na Miboxa, niby się instaluje, ale na starcie kręci się kółeczko i nic się dalej nie dzieje. Więc chyba niestety jedynym sposobem jest wgranie Magentatv na telefon i streamowanie obrazu z telefonu na Miboxa. Chyba że znacie lepszy sposób. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cześć Kamiledi15,

mam to samo. MiTV-AESP0,wersja 9,pamięć 5,1GB. Przy załączeniu melduje się jako ANDROID TV,telewizor Samsung,nie smart (stary 2008).

W T-mobile powiedzieli,że można odbierać TV na 3 urządzeniach:dekoderze oraz 2 z systemem Android. Na telefonie zainstalowałem apl "Magenta TV"

i działa bez zastrzeżeń.  Na MiTV po wejsciu do google play mam następujące aplikacje w kolorze magenty do zainstalowania: T-Mobile TV (holenderska),

T-Mobile TV GO oraz Magio GO. Brak polecanego Magenta TV. Zainstalowałem T-Mobile TV,język holenderski,to nie jest to,czego szukam.

Dlaczego mam inne aplikacje w google play niż na telefonie? Czyżby ten model MiTV nie umożliwiał instalacji Magenta TV? Rozwiązałeś problem?

Jakby co to daj znać,ja zrobię to samo. W poniedziałek będę rozmawiał z T-Mobile.

pozdr

Jerry 609

Opublikowano

W sklepie samo Google wykrywa czy dana aplikacja jest na dany sprzęt, jeśli nie była dla niego dedykowana to nawet jej po przez szukajkę nie znajdziesz.
Można próbować z apkmirror pobrać i sprawdzić czy zaskoczy.

Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka