Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej,

Miałem problem z podłaczniem smartwach i wagi... kompbinowałem - okazało się że mam 2 konta w xiaomi... jedno w teorii wykasowałem - teraz połaczyłem oba (jedno bylo na mail a drugie na nr tel) - to jest to co zrobiłem a problem...

Obecnie wchodząc w ustawienia -> konto xiaomi - nie mogę ani zalogowac ani wylogowac konta, pojawia się komunikat: com.xiaomi.fibddevice.v2.net.securitymanager$accountexception:null auth token returnrd

Wyczyściłem dane aplikacji konta xiaomi - niestety nic nie dało. W jaki sposób - oczywiście po za resetem do ustawień fabrycznych można coś zdziałać? Jak to aplikacja systemowa więc nie wiem czy mogę odinstalować i potem w jakis saposób (którego nie znam) zainstalowac ponownie. Ktoś cos wie? :) 

Opublikowano (edytowane)

na koncie pokasowane wszelkie urządzenia i appki ale nadal nie mogę zmienić konta w telefonie - wyświetla ten błąd co wkleiłem...

Teraz całkiem coś... ale przynajmniej telefon działa. Użyłem opcji odinstaluj aplikację "konto xiaomi". Zablokowało mi całkiem telefon - konfiguracja i zalogowanie - wyświetliło mi stary ID konta - poprosił o hasło - wszystko okej i teraz dodaj nr tel - podałem numer - SMS weryfikacyjny wysłany... ym.. zablokowany telefon jest i brak dostępu do czegokolwiek - na szczęście miałem inny telefon - podmiana SIM i kod wpisałem. W tej chwili działa - tylko na telefonie jest inne ID a logując się na ten sam mail i hasło na stronie - inne ID... ciekawe czy nie będzie z czasem problemu. 

Edytowane przez dredzik
Zmiana sytuacji
Opublikowano

Dziwna sytuacja zaiste, id powinno być te same. Ciekawe czy to błąd przypisania sprzętu, czy może sprzęt dostał nowe id a konto tego jeszcze nie ogarneło bo np bajzel się jakiś zrobił w samym systemie chmury xiaomi.

Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka