Xan1985 Opublikowano 19 Września 2022 Opublikowano 19 Września 2022 Witam. Gracie obecnie w jakieś gry MMORPG? Kilka lat temu grałem w Metin 2, a obecnie nie mogę znaleźć nic ciekawego. Jest jakaś dobra gra z dużą ilością graczy, w której czuć, że postać staje się silniejsza? Nie lubię jak wszyscy używają to samo. W Metinie było super to, że nawet na niskim lvl można było założyć coś dobrego i być lepszym od postaci z wyższym poziomem.
podroze pasja Opublikowano 4 Marca 2024 Opublikowano 4 Marca 2024 Ja od siebie polecam New World, na prawdę w porządku gierka, ale niestety płatna.
Heavdaretin Opublikowano 13 Października 2024 Opublikowano 13 Października 2024 (edytowane) W dniu 19.09.2022 o 17:15, Xan1985 napisał(a): Witam. Gracie obecnie w jakieś gry MMORPG? Kilka lat temu grałem w Metin 2, a obecnie nie mogę znaleźć nic ciekawego. Jest jakaś dobra gra z dużą ilością graczy, w której czuć, że postać staje się silniejsza? Nie lubię jak wszyscy używają to samo. W Metinie było super to, że nawet na niskim lvl można było założyć coś dobrego i być lepszym od postaci z wyższym poziomem... Nie grałem w to o czym mówisz. Ale radzę ci zagrać w Lost Ark. Myślę, że na pewno ci się spodoba. 😉 Edytowane 30 Października 2024 przez Heavdaretin
Rekomendowane odpowiedzi