Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,

Przed chwilą telefon mi się wyłączył po czym jak próbowałem go włączyć, to uruchamiał się, pojawiał się znaczek firmowy, po czym się wyłączał. Po 2 minutach przestało się pojawiać cokolwiek i telefon nic nie reaguje, ani na wszystkie przyciski, ani na góra + zasilanie, dół + zasilanie. Dopowiem, że jakoś około miesiąc temu wgrałem miui 12,5 właśnie z miui polska. 

Bardzo podziękuję za jakąkolwiek pomoc. (Telefon nie ma już gwarancji)

Opublikowano

Udało mi się włączyć po uciskaniu telefonu (znalazłem jakiś stary temat) i działał, ale znowu to samo tyle że teraz cały czas pojawia się logo producenta i nie idzie dalej

Opublikowano

Sama zbita szybka też nie ma wpływu na takie zachowanie...
Trza było od razu napisać że fon zaliczył glebę, a nie szukać przyczyny w sofcie czy w zbitej szybce.
Zapewne coś się fizycznie uszkodziło, niekontaktuje a po czułych uściskach załapuje.

Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

No tyle że zaliczył tą glebę dobry miesiąc temu, rzeczywiście szybka z tyłu mocno ucierpiała, ale nic mu się nie działo, po czym ostatnio właśnie zaczął odwalać coś takiego. Zaczynam obstawiać, że musiało się coś poluzować, bądź jakis lut poszedł, albo nie styka po prostu coś i to dlatego

I jest to miejsce gdzie teoretycznie jest procek