Skocz do zawartości
  • 0

Wyłączanie się telefonu

Pytanie

Opublikowano

Cześć. 

Mam problem z 12. Potrafi się sama wyłączyć, szczególnie w kieszeni. Wygląda to dla mnie tak, że przy zablokowanym ekranie wciska się wyłącznik i mimo, że telefon zablokowany to reaguje na to. Soft nie zmieniany. W Mi10 na miui.eu jest opcja wyłączania reakcji na przycisk, ale tutaj tego nie widzę. Da się to wyłączyć?

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

On się nie wyłącza. To jeden z wielu problemów które napotkałem - przestaje działać czujnik światła i jest maksymalnie zciemniony. Też myślałem że się wyłącza. Sprawdź sobie to dokładniej.

• 0
Opublikowano

Mój 12X już drugi raz w ciągu 3 tygodni nie tyle co się wyłączył, a zrestartował. Raz gdy nic nie robiłem, drugi raz podczas rozmowy telefonicznej. Dziwne....

• 0
Opublikowano

12x - dokładnie ten sam problem. Restartuje się kilka razy dziennie. Zawiesza się, nie reaguje na dotyk i trzeba go ręcznie restartować; czasem po kilka razy z rzędu zanim wstanie. Potrafi, chociaż rzadziej, całkowicie wyłączyć lub zawiesić podczas rozmowy. Soft nie był nigdy dłubany. Może to problem softowy, bo było lepiej i być może jest to skutek poboczny którejś z kolejnych aktualizacji. Nie wiem co robić. Fon kupiony w Gshoppers i odsyłanie go średnio mi się widzi. Ma ktoś na to jakiś pomysł?

• 0
Opublikowano

Przecież z tego sklepu gwarancja obowiązuje również w pl. Sprawdzałem po imei telefonu. Też mam telefon z tego sklepu. Ja ogólnie nie miałem nigdy przypadku, żeby telefon się zawiesił, czy zwolnił. Na razie tylko te dwa dziwne restarty.
Ps. Rozumiem, że robiłeś pełny reset?