donko0 Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Zamówiłem już kilka różnych szkieł do Redmi Note 11 - ale jak je naklejam i zakładam Silikonowe Etui z zestawu (dołączone fabrycznie do telefonu), to te Silikonowe Etui podwadza po kątach szkło - i zachodzi tam powietrze... Jakiś sposób na to? Czy po prostu inne etui trzeba kupić?
Netoper Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Hmm, zastanówmy się. Skoro kilka różnych szkieł jest podważane przez jedno i to samo etui to widzę dwa wyjścia, dociać szkło, albo zmienić etui na takie które nie będzie haczyło...Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
donko0 Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2022 "dociąć szkło" - to jeszcze mam kupić narzędzia do docinania szkła? bardziej pytam o to czy inni użytkownicy też mieli taki problem ? Dołączone do zestawu etui ochrania telefon nie tylko z tyłu i po bokach, ale to całe etui tak otula telefon że nawet na przednią krawędź telefonu nachodzi - co przeszkadza z naklejonym szkłem. Jestem jedyną osobą co ma taki problem? Dziwne że takie etui dali do zestawu co nie pasuje ze szkłem jednocześnie.
Krzysztof 68 Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Ehh macie problemy-ja u siebie idę do punktu gdzie mają plotter-tylko wklepują model fona i masz szkło/folię, jaka chcesz, mat, błysk, do smartfona, do tabletu, do smartwatcha. Tyle że cena do fona 99 zl, ale szkiełko nie do zaj..........
Netoper Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Opublikowano 22 Sierpnia 2022 "dociąć szkło" - to jeszcze mam kupić narzędzia do docinania szkła?No możesz przecież zmienić etui. Ja też zmieniałem bo to prostsze niż docinanie zaokrąglonego szkla.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
TED Opublikowano 2 Stycznia 2023 Opublikowano 2 Stycznia 2023 Ktoś już jest w stanie polecić jakieś fajne etui?To z zestawu mega mocno zachodzi na ekran i wystaje w górę.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi