wesoło_jest_mi Opublikowano 30 Czerwca 2022 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Witam, urządzenie wyświetla tylko motor error. nie chce się włączyć. Oczyściłam filtr ale problem nie znika. Czy zostaje tylko gwarancja czy można go jeszcze próbować jakoś oczyścić?
Mateusz Makarowski Opublikowano 14 Października 2024 Opublikowano 14 Października 2024 Hej udało Ci się coś zrobić mam ten sam problem czytałem że to może być albo rozpięta wtyczka od silnika gdzieś na płytce drukowanej, albo spalony silnik. Tak czy inaczej trzeba rozebrać obudowę. I tu są schody bo nie znalazłem schematu demontażu odbudowy. Próbowałem go rozebrać ale to bardziej skomplikowane niż się wydaje. Tak czy siak bez schematu demontażu nie rozbierałem na siłę i dalej szukam. Nowy silnik to +/-150 PLN na alliexpres bez problemu
merd42 Opublikowano 16 Października 2024 Opublikowano 16 Października 2024 Miałem ten sam problem i odesłałem urządzenie na gwarancji - wydaje mi się, że spalił się silnik.. Naprawa trwała ok. 2 tygodnie i wrócił do mnie działający produkt.
Rekomendowane odpowiedzi