Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Mam problem, otóż parę dni temu mój telefon zaczął dziwnie pracować.
Podczas, gdy był włączony nie mogłem używać klawiszy vol i power i nie pamiętam już w jaki sposób ale go wyłączyłem.
Jak telefon się uruchomił to pokazała się ikona baterii z czerwonym paskiem, co sugeruje pewnie słaby poziom baterii ale na tej ikonie zauważyłem również wtyczkę.
Wydaje mi się, że nigdy czegoś takiego nie widziałem, telefonu włączyć nie mogłem udało się jedynie wejść w tryb recovery, następnie wybrałem opcje reboot (warto zaznaczyć że klawisze vol i power działają w tym trybie) i telefon na nowo włączył się w trybie recovery.
Z uwagi na ten fakt desperacko wybrałem opcję wipe data i tak jak przy reboocie telefon włącza sie na nowo w owym trybie.
Nie da się też (lub nie potrafie) wejść w pliki telefonu itp. na komputerze 

Szukałem rozwiązań w sieci niestety bezskutecznie, widziałem opcje fastboot, która rzekomo odpala się po wciśnięciu vol - i power niestety w tym przypadku nadal włącza się tryb recovery...

Bardzo proszę o pomoc i ewentualnie o zdanie czy telefon jeszcze da rade uratować ? Dodam, że nie mam już gwarancji.

Edytowane przez Mackot98
Opublikowano

Zasadnicze pytanie, czy podłączyłeś ładowarkę jak był komunikat o niskim napięciu? Druga sprawa , są pojedyncze wpisy że po rozładowaniu akumulatora system się wysypał.
I tutaj kwestia jak był skonfigurowany fon, jeżeli był otwarty BL, to można próbować postawić system, jak zablokowany to serwis mający pojęcie o Xiaomi.
Kwestia co padło, czy tylko system, czy zbiegiem okoliczności usterka sprzętowa.

Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka